Ζήτησε επίσημα την αναβολή του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός η αστυνομία!

Επίσημα η αστυνομία ζητά από την ΕΠΟ με έγγραφό της την αναβολή των αγώνων Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Άρης, που έχουν οριστεί στις 6 και 7 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.

Στις 6/12 είναι η επέτειος της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν πορείες στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στις 7 Δεκεμβρίου φτάνει στην Αθήνα για επίσημη επίσκεψη ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.

Η αστυνομία θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις αυτό το διήμερο και γι’ αυτό δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή των δύο συγκεκριμένων αγώνων.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω