Μένει πράσινος ως το 2025 ο Λοντίγκιν και ακολουθεί ο Μπρινιόλι!

Την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος θα φοράει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Γιούρι Λοντίγκιν. Οπως σας είχαμε ενημερώσει εξ αρχής, η διοίκηση του Παναθηναϊκού είχε ως πλάνο να προχωρήσει στην επέκταση των συμβολαίων τόσο του Αλμπέρτο Μπρινιόλι όσο και του Γιούρι Λοντίγκιν προκειμένου να διατηρήσει στις τάξεις της το συγκεκριμένο δίδυμο τερματοφυλάκων. 

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη οι πράσινοι εξασφάλισαν την προφορική συμφωνία με τον Λοντίγκιν έως το 2025 και πλέον είναι απλώς θέμα χρόνου οι υπογραφές και η ανακοίνωση για την επέκταση της σύμβασής του με το σύλλογο. 

Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, με στόχο τη σύναψη νέου συμβολαίου, οι οποίες βρίσκονται σε τελικό στάδιο. Το θέμα του Ιταλού τερματοφύλακα αποτελεί προτεραιότητα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και οι επαφές συνεχίζονται με κοινή επιθυμία την παραμονή του στο τριφύλλι και τα επόμενα χρόνια. 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω