ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Να χαίρεται ο κ. Μελισσανίδης τον Διαμαντόπουλο και την ΕΠΟ»

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με την διαιτησία του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου.

Ο Έλληνας διαιτητής αφού πρώτα έχει αφήσει ατιμώρητο το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων, σε μία φάση που ο Σένκεφελντ διώχνει την μπάλα καθαρά του δείχνει κίτρινη, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση και του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παράλληλα, στο τριφύλλι είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με την απόφαση Διαμαντόπουλου να αποβάλει τους Σπύρο Βλάχο και Γιάννη Παπαδημητρίου.

Η πράσινη ΠΑΕ έβγαλε και μία λιτή ανακοίνωση:

«Να χαίρεται ο κ. Μελισσανίδης τον Διαμαντόπουλο και την ΕΠΟ».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω