Συνάντηση Αλαφούζου-Γιοβάνοβιτς εντός των επόμενων ωρών για την ενίσχυση!

Θέμα ημερών ενδεχομένως και ωρών είναι η συνάντηση κορυφής στον Παναθηναϊκό ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της πράσινης ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο και τον προπονητή της ομάδας Ιβάν Γιοβάνοβιτς. 

Οι δύο άνδρες προβλέπεται να έχουν κατ’ ιδίαν επαφή έως την Τετάρτη προκειμένου να θέσουν επί τάπητος τα ζητήματα του έμψυχου δυναμικού του Παναθηναϊκού και το σχεδιασμό της επικείμενης αγωνιστικής περιόδου, όπου οι υποχρεώσεις (σε Ευρώπη και Ελλάδα) και οι απαιτήσεις (σε επίπεδο στόχων) είναι πλέον αυξημένες. 

Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ξεκινήσει την προεργασία του για την απόκτηση τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστών. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το «τριφύλλι» έχει ανοιχτές κεραίες στην παγκόσμια αγορά για έναν δεξιό μπακ, έναν αριστερό μπακ (σε συνάρτηση με τις εξελίξεις του θέματος Γκάνεα), έναν κεντρικό αμυντικό, έναν κεντρικό μέσο που θα αγωνίζεται στις θέσεις «8-10», καθώς επίσης και για έναν πλάγιο επιθετικό με ικανότητα να αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στην κορυφή της επίθεσης. 

Εξυπακούεται ότι θα γίνει συζήτηση και για τις εκκρεμότητες των ήδη υπαρχόντων παικτών που τα συμβόλαιά τους εκπνέουν το καλοκαίρι (Κουρμπέλης, Σάρλια, Σάντσες, Πούγγουρας), δεδομένη θεωρείται επίσης η αύξηση του μπάτζετ, ενώ είναι πολύ πιθανό στο τραπέζι να πέσει και το θέμα της επιστροφής του Κάρλος Ζέκα για να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, το οποίο είναι ανεξάρτητο από τον υπόλοιπο μεταγραφικό σχεδιασμό.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω