Στις 14 Ιουνίου ξεκινάει προετοιμασία για τη νέα χρονιά

Τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν έχουν ξεκινήσει ήδη στον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες αναχώρησαν σήμερα για διακοπές και αναμένεται να επιστρέψουν στις 14 Ιουνίου για να την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Οι πρώτες μέρες προετοιμασίας θα γίνουν στο Κορωπί ενώ το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα στην Αυστρία. Εκεί το τριφύλλι θα προπονηθεί για περίπου 15 μέρες, με την αναχώρηση της ομάδας για το συγκεκριμένο προορισμό να γίνεται στα τέλη Ιουνίου.

Εκεί φυσικά θα δώσει κάποια φιλικά ενώ αναμένεται να επιστρέψει στα μέσα Ιουλίου, προκειμένου κάνει focus στα παιχνίδια για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται 25 ή 26 Ιουλίου και ο επαναληπτικός 1 ή 2 Αυγούστου.

Όσον αφορά τους διεθνείς είναι δεδομένο ότι δεν θα είναι στις 14 Ιουνίου εκεί, μιας και θα έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες και θα ενσωματωθούν λίγο αργότερα.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω