Πόσο προβλέψιμοι: Όρισαν Σιδηρόπουλο στον Βόλο!

Απόλυτα γνώριμοι αλλά και από την... αφρόκρεμα της ευρωπαϊκής διαιτησίας οι εκλεκτοί της ΚΕΔ για τα παιχνίδια σε "OPAP Arena" και "Βικελίδης", για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League. 

Στο Ολυμπιακός-Άρης ορίστηκε ο "πολύς" Ντάνι Μακέλι, με τον Ολλανδό από την elite κατηγορία να έχει σφυρίξει ακόμα πέντε παιχνίδια στο παρελθόν στην Ελλάδα (ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2 τελικός Κυπέλλου, Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0 και Άρης-ΑΕΚ 2-2 Κύπελλο). 

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χέσελ Στέγκστρα, Γιαν Ντε Βρις, 4ος ο Τσακαλίδης και στο VAR οι Ρομπ Ντίπερινκ, Νικολακάκης. 

Στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ορίστηκε ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ, επίσης από την elite κατηγορία, ο οποίος είχε σφυρίξει ξανά ντέρμπι Δικεφάλων πριν 2,5 χρόνια. Συγκεκριμένα είχε βρεθεί στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 (18/10/20) στο ΟΑΚΑ, αλλά και στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1 (23/2/20), όπως και στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1 (17/2/19). 

Μαζί του οι Κρίστιαν Γκίτελμαν, Ρόμπερτ Κέμπτερ, με 4ο τον Τσαγκαράκη και στο VAR τους Πάσκαλ Μίλερ, Ψαρρή. 

Elite όμως θα έχουμε και στο Βόλος-Παναθηναϊκός, αλλά Έλληνα. Ο λόγος για τον Τάσο Σιδηρόπουλο, με τους Κωσταρά, Δημητριάδη, 4ο τον Τζοβάρα και στο VAR τους Φωτιά, Κόλλια. 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω