Το θέμα Εσιέν δεν είναι το μοναδικό που ταλαιπωρεί το ιατρικό δελτίο του Παναθηναϊκού τους τελευταίους μήνες. Πλέον, η κάθε πρόβλεψη για το πότε θα είναι σε θέση να μπει δυνατά στις προπονήσεις και να βάλει υποψηφιότητα για αποστολή μπορεί να σε εκθέσει.
Εκτός από τον Γκανέζο μέσο, λοιπόν, και η ιστορία με τον Γιενς Βέμερ έχει αρχίσει να κουράζει και να δημιουργεί ερωτηματικά για τον τρόπο και την μέθοδο της αποκατάστασης των τραυματισμών. Ο Γερμανός μπακ τραυματίστηκε στις 20 Αυγούστου στην αναμέτρηση με την Καμπάλα στο Μπακού. Κάκωση στην μύτη ήταν η διάγνωση. Σχεδόν δύο μήνες μετά, ο ο έμπειρος άσος... αγνοείται και το πρόβλημα δεν είναι φυσικά στην μύτη.
Στις 4 Σεπτεμβρίου ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα. Έπειτα από σαράντα μέρες, ο Βέμερ δεν έχει επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς, καθώς το τελευταίο διάστημα νιώθει ενοχλήσεις και στον αχίλλειο τένοντα. Ακόμη και σήμερα έκανε ατομικό και θεραπεία και στο «πράσινο στρατόπεδο» ευελπιστούν ότι σύντομα θα είναι σε θέση να τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

