Νικολογιάννης: «Είναι πολύ ευάλωτος πλέον ο Παναθηναϊκός - Δεν φτάνουν από μόνες τους οι μεταγραφές»

Την αδυναμία του Παναθηναϊκού να φτιάξει παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ αλλά και στο ψυχολογικό «θέμα» που έχει γενικά, πλέον, κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είχαμε χθες την χειρότερη εμφάνιση του Παναθηναϊκού μέσα στη σεζόν, που θύμισε άλλες εποχές. Ήταν συμπαγής συνήθως, αλλά χθες ο ΠΑΟΚ του έκανε πλάκα, μπορούσε να βάλει κι άλλα γκολ. Έγιναν λάθη συνεχόμενα, εγκληματικά, που δεν περιμένεις να κάνουν τέτοιοι παίκτες. Ο Χουάνκαρ έχει κάνει μαζεμένα όσα λάθη δεν έχει κάνει σε όλα τα ματς, ο Σένκεφελντ το χειρότερό του παιχνίδι από όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό. Ο Ρούμπεν το ίδιο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ξεκινούσε από την αδυναμία του να χτίσει παιχνίδι, καθώς όσοι έπαιρναν την μπάλα ένιωθαν πανικό. Για μένα το πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι είναι πολύ ευάλωτος και καταρρέει μόλις δεχτεί πρώτος γκολ. Του έχουν γυρίσει όλα εναντίον του, βέβαια», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επανέλαβε ότι το πιο πιθανό είναι το «τριφύλλι» να κάνει δύο μεταγραφές, παίρνοντας έναν εξτρέμ που θα έρθει για να κάνει την διαφορά κι έναν ακόμα μεσοεπιθετικό, οι οποίοι θα του δώσουν μεγάλη ώθηση.

Επίσης, ο Νικολογιάννης στάθηκε στο ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξαναγίνει αυτός που ήταν, καθώς οι μεταγραφές μόνες τους δεν φτάνουν, αφού έχει χάσει την σιγουριά που διέθετε.

Ενώ εξέφρασε την βεβαιότητα ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα βάλει τους βασικούς στη ρεβάνς των «πράσινων» με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.

Ακούστε το ηχητικό:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω