Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στις καθυστερήσεις διατήρησε το +4 από την κορυφή του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι μετά το σημερινό εκτός έδρας ματς για το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αντιμετωπίζουν την Κυριακή την ομάδα της Θεσσαλονίκης για το πρωτάθλημα.
Τα εισιτήρια μόλις λίγα λεπτά μετά την κυκλοφορία τους έχουν κάνει... φτερά και πλέον μόλις ελάχιστα έχουν μείνει στην διάθεση του κοινού. Είναι σαφές λοιπόν ότι το sold out είναι θέμα χρόνου.
Η πολύ καλή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, η κρισιμότητα της κυριακάτικης αναμέτρησης και η παρουσία των Σισέ - Μπεργκ στην βράβευση έπαιξαν τον ρόλο τους στο να φύγουν τόσο γρήγορα τα μαγικά χαρτάκια.
Φυσικά μόνο είδηση δεν είναι το sold out φέτος στην Λεωφόρο, με τον κόσμο να δείχνει έμπρακτα την στήριξή του σε κάθε εντός έδρας ματς του τριφυλλιού.

