«Υπερβολικά τα 2.5 εκατ. ευρώ για τον Κάουλι»

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει έναν παίκτη που να αγωνίζεται στο 8-10 και το όνομα του Κάουλι πρωταγωνιστεί τις τελευταίες ημέρες στο ρεπορτάζ, αφού συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θέλει ο Γιοβάνοβιτς.

Η Λουντογκόρετς παρόλα αυτά έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις και σύμφωνα με την «LiveSport» επιμένει στην ρήτρα των 2.5 εκ. ευρώ και δεν προτίθεται να κάνει καμία υποχώρηση για την πώληση του ποδοσφαιριστή.

Το «Τριφύλλι» από την άλλη εξακολουθεί να βρίσκεται σε επικοινωνία με τους Βούλγαρους και τον ποδοσφαιριστή, όμως η περίπτωσή του δυσκολεύει πλέον αρκετά, μιας και ο Γιοβάνοβιτς θεωρεί ότι δεν αξίζει τόσα χρήματα.

Οι «πράσινοι» λοιπόν είτε θα τον αποκτήσουν με λιγότερα χρήματα, είτε θα στραφούν σε εναλλακτικές περιπτώσεις.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω