«Θέλει να δέσει τον Μπρινιόλι μέχρι το 2026»

Σε επαφές με τον Παναθηναϊκό για την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2026 βρίσκεται ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, σύμφωνα με πηγές στο περιβάλλον του παίκτη που επικαλείται ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Τζιαλούκα Ντι Μάρτζιο. 

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του Ιταλού τερματοφύλακα κάτω από τα δοκάρια, πλην όμως το συμβόλαιό του έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2024 και δεν αποτελεί προτεραιότητα η επέκτασή του σε αυτήν την χρονική στιγμή. 

Προς το παρόν ένας πρώτος γύρος διερευνητικών επαφών έχουν γίνει με ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαιά τους εκπνέουν το προσεχές καλοκαίρι και δη με τους Αϊτόρ, Πέρεθ, Κουρμπέλη και Σένκεφελντ. 
 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω