Έναρξη της μίνι προετοιμασίας του Παναθηναϊκού

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήρε 8 μέρες άδεια μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και από αύριο αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Η ένταση αναμένεται να ανέβει από τις πρώτες μέρες, με το πρόγραμμα να έχει διπλές προπονήσεις μέχρι την αναχώρηση της αποστολής για την Κύπρο την άλλη Δευτέρα. Οι πράσινοι αναμένεται να μαζευτούν στο Κορωπί αύριο το απόγευμα και από την Τετάρτη  να αρχίσουν τα δύσκολα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διεθνείς αναμένεται να επιστρέψουν την Δευτέρα  κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Κύπρο, όπως και ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, ο οποίος θα είναι έτοιμος στα φιλικά που θα δώσει η ομάδα στο Νησί της Αφροδίτης.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω