Σένκεφελντ: «Θέλαμε να τελειώσουμε το ματς με ψηλά το κεφάλι για τον κόσμο και για εμάς»

Συνέντευξη μετά το νικηφόρο παιχνίδι με την Λαμία παραχώρησε ο Μπαρτ Σένκεφελντ όπου αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς των συμπαικτών του

Για την ψυχολογία της ομάδας και πως διαμορφώνεται μετά και το 8Χ8: «Είχαμε πολλούς τραυματισμούς, ειδικά του Άλεξ που αυτό το χρονικό διάστημα θα πρέπει να είμαστε δίπλα του και να τον βοηθήσουμε. Επηρεαστήκαμε όπως είναι φυσικό από την κατάσταση, όμως θέλαμε να τελειώσουμε το ματς με ψηλά το κεφάλι για τον κόσμο και για εμάς. Σίγουρα θα θέλαμε αυτή τη νίκη να την πανηγυρίσουμε καλύτερα, αλλά όπως καταλαβαίνει κανείς δεν μπορούμε».

Για το δίδυμο που έχει δημιουργήσει με τον Μάγκνουσον στα στόπερ και το μηδέν παθητικό που κράτησε η ομάδα γι΄ ακόμα μια αναμέτρηση:

«Νομίζω πως το μηδέν παθητικό δεν έχει να κάνει με το ατομικό επίπεδο που βρισκόμαστε, αλλά με τη συνολική ομαδική εικόνα που έχουμε στα ματς. Τώρα σε ότι έχει να κάνει με εμένα, μου αρέσει να παίζω με αρκετό χώρο πίσω και αυτό με διευκολύνει να μπορώ να έχω περισσότερη κίνηση με τη μπάλα. Από εκεί και πέρα από κάποιο σημείο του αγώνα και μετά, κοιτάξαμε να κάνουμε και συντήρηση δυνάμεων γιατί βλέπαμε τους απανωτούς τραυματισμούς και δεν ξέραμε πως και ποιοι θα τελειώσουμε την αναμέτρηση.

Υπήρξαν διάφορες καταστάσεις που έπρεπε να διαχειριστούμε με κορυφαία όλων στο τέλος του αγώνα τον τραυματισμό του Άλεξ που μας επηρέασε σε μεγάλο βαθμό. Όμως σε γενικές γραμμές σε ολόκληρο το ματς, κοιτάξαμε να περιορίσουμε τα ατού της Λαμίας, να διαφυλάξουμε τα νώτα μας και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ολοκληρώσουμε νικηφόρα τον αγώνα».

Για την συνομιλία που είχε στο β΄ ημίχρονο με τους Μπρινιόλι και Μάγκνουσον κατά τη διάρκεια του αγώνα και αν τους δυσκόλεψε ο αγωνιστικός χώρος:

«Πράγματι δεν θα έλεγα πως μας δυσκόλεψε ιδιαίτερα. Σε εκείνη τη φάση θεώρησα πως θα έπρεπε να παίξουμε διαφορετικά τη μπάλα, γι΄ αυτό και υπήρξε αυτή η επικοινωνία με τους συμπαίκτες μου. Προφανώς και αφιερώνουμε τη νίκη στον Άλεξ».

Για τη συνέχεια και τα επόμενα ματς και αν επηρεάσουν την ομάδα οι τραυματισμοί:

«Να σας πω την αλήθεια όχι. Αυτοί οι τραυματισμοί θα μας κάνουν δυνατότερους και μας δένουν περισσότερα σαν ομάδα μεταξύ μας. Θα συνεχίσουμε έτσι όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα από την αρχή της χρονιάς, να μαχόμαστε γι΄ ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, τόσο για εμάς όσο και για τον κόσμο μας».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω