Αυστριακός διαιτητής στην Τούμπα

Διαιτητής στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ο Γιούλιαν Βάινμπεργκερ.

Ο Αυστριακός ρέφερι, ο οποίος ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA, ορίστηκε να διευθύνει τη «μάχη» της Τούμπας για την 6η αγωνιστική της Super League. Πρόκειται για την παρθενική του παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε διευθύνει την αναμέτρηση της Ελλάδας με το Κόσοβο για το Nations League.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Αντρέας Χεϊντενρέιχ και Σάρα Τέλεκ, ενώ 4ος ο Αριστομένης Κουτσιαύτης. Στο VAR θα βρίσκεται ο Μάνουελ Σουτενγκρούμπερ με τον Θεόφιλο Μωυσιάδη.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω