Τσέριν: «Υπάρχει πολύ θετική ενέργεια γύρω από την ομάδα - Με εμπιστεύεται ο Γιοβάνοβιτς!»

Ο Άνταμ Τσέριν μίλησε για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του κόσμου του Παναθηναϊκού και συνολικά στην ομάδα.

Ο Σλοβένος χαφ ήρθε το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό και έχει κερδίσει θέση βασικού στην ομάδα, πραγματοποιώντας μάλιστα πολύ καλές εμφανίσεις στο Πρωτάθλημα.

Ο Τσέριν λοιπόν μίλησε στην ιστοσελίδα της σλοβένικης Ομοσπονδίας κι αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό, καθώς και την συνύπαρξή του με τους Βέρμπιτς και Σπόραρ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Υπάρχει πολύ θετική ενέργεια γύρω απ’ τον σύλλογο αυτή τη στιγμή. Με πέντε σερί νίκες πυροδοτήσαμε μία μικρή ευφορία στον κόσμο μας. Οι φίλαθλοί μας αναγνώρισαν ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω φέτος. Είμαι ικανοποιημένος απ’ τα λεπτά συμμετοχής μου στον Παναθηναϊκό, διότι έπαιξα σε όλα τα ματς απ’ την αρχή μέχρι το τέλος. Είμαι χαρούμενος που ο προπονητής με εμπιστεύεται και βεβαίως είμαι χαρούμενος για το γεγονός ότι μαζεύουμε βαθμούς και παίζουμε πολύ καλά ως ομάδα.

Κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ θετικό ότι υπάρχουν τρεις Σλοβένοι στον σύλλογο. Και για την εθνική ομάδα και για τον σύλλογο, βοηθάμε ο ένας τον άλλον και όλα είναι πολύ εύκολα».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω