Κοντά σε τουλάχιστον μία μεταγραφή ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός παλεύει στο φινάλε των μεταγραφών, προκειμένου να ενισχύσει την μεσαία του γραμμή. Οι πράσινοι στοχεύουν στο να πραγματοποιήσουν δύο μεταγραφικές κινήσεις ενώ με τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή βρίσκονται σε τελικές συζητήσεις. Οι εξελίξεις στο θέμα αυτό πρόκειται να είναι άμεσες, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η διορία για την απόκτηση μη ελεύθερων ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ.

Οπως όλα δείχνουν μία μεταγραφική κίνηση θα γίνει, με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η διοίκηση του τριφυλλιού γνωρίζουν πολύ καλά ότι υπάρχει ποσοτικό κατά κύριο λόγο θέμα στην μεσαία γραμμή και για τον λόγο αυτό θέλουν σήμερα να κλείσουν τουλάχιστον έναν παίκτη. Θυμίζουμε ότι οι πράσινοι πήγαν να πάρουν τον 21χρονο Δανό Κρίστενσεν, ωστόσο η Νόρτζελαντ δεν ήθελε να τον δώσει. Παράλληλα, την Τρίτη έπαιξε δυνατά και το όνομα του Καναδού Οσόριο, ο οποίος θέλει να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά το Μουντιάλ.

Έτσι λοιπόν οι τελευταίες ώρες των μεταγραφών μετατρέπονται σε θρίλερ με τους πράσινους ωστόσο να είναι κοντά στο να κλείσουν τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή στην μεσαία τους γραμμή.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω