Γεμίζει το οπλοστάσιο του Ιβάν ενόψει ΑΕΚ

Μετά το 3/3 που τον φέρνει μόνο πρώτο στην Super League, ο Παναθηναϊκός στρέφει ήδη την προσοχή του στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ (21:30).

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται πως για πρώτη φορά φέτος θα έχει γεμάτο οπλοστάσιο. Οι Χουάνκαρ και Μάγκνουσον που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά και ο Ρούμπεν που μπήκε ως αλλαγή στο τελευταίο ημίωρο, αναμένεται να είναι βασικοί στο μεγάλο ματς της Λεωφόρου.

Παράλληλα, οι ενδείξεις είναι πως διαθέσιμοι θα είναι τόσο ο Μπαρτ Σένκεφελντ όσο και ο Μπερνάρ. Ο πρώτος θα δοκιμάσει μέσα στη βδομάδα να προπονηθεί κανονικά και αν τα καταφέρει και έχει 3-4 προπονήσεις με την ομάδα θα μπει στην αποστολή, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό. Πάντως με τα υπάρχοντα δεδομένα το πιθανότερο τουλάχιστον ο δεύτερος να έρθει από τον πάγκο στη διάρκεια του αγώνα. Αμφότεροι προέρχονται από μεγάλη αποχή και είναι δύσκολο να παίξουν σε έναν αγώνα τόσο υψηλής έντασης για πολλή ώρα.

Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση και για τα εισιτήρια του αγώνα και το sold out μοιάζει θέμα χρόνου.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω