Σίσιτς: «Λίγα τα 3,5 εκατομμύρια για τον Σπόραρ – Πάνω από 15 γκολ με τον Παναθηναϊκό»

«Καθρέφτης» για όλους τους παίκτες, διαχρονικά παραμένει το γήπεδο.

Στο χορτάρι βγάζουν τα αγωνιστικά…κυβικά τους και κάνουν την απόσβεση των συμβολαίων που κουβαλάνε, καθώς και των χρημάτων που ξόδεψαν οι ομάδες για να τους προσθέσουν στο ρόστερ τους.   

Στην προκειμένη περίπτωση το super deal που έκλεισε ο Παναθηναϊκός με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ (!) που έριξε στο τραπέζι για την αγορά των δικαιωμάτων του Αντράζ Σποράρ, συν το πλουσιοπάραχο συμβόλαιο (1 εκατομμύριο ευρώ plus ετησίως) που προσφέρει στον διεθνή Σλοβένο στράικερ, αυτομάτως ανεβάζουν με το…καλημέρα στα ύψη τις προσδοκίες όλων στον οργανισμό του «τριφυλλιού» με επίκεντρο τον 28χρονο ποδοσφαιριστή.

Μια φορά, ένας συμπατριώτης του Σποράρ που διέγραψε τη δική του επιτυχημένη πορεία στα ελληνικά γήπεδα και φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Σλοβακίας την περίοδο της ποδοσφαιρικής καριέρας του, δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία για την απόσβεση της μεταγραφής του Σποράρ στον Παναθηναϊκό.

Ο άλλοτε διεθνής Σλοβένος μεσοεπιθετικός, Μίρνες Σίσιτς, φόρεσε τη φανέλα αρκετών ομάδων (Ηλυσιακός, ΑΕΛ, Λεβαδειακός, Ηρακλής, ΟΦΗ, Ολυμπιακός, ΠΑΣ Γιάννινα) στην Ελλάδα και με βάσει αυτά που μεταφέρει στο  SDNA  για τον Αντράζ Σποράρ, οι άνθρωποι και οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα τρίβουν τα μάτια τους με το νέο μέλος της επιθετικής γραμμής.

«Ο Σπόραρ είναι καταπληκτικός ποδοσφαιριστής. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσε να κάνει ο Παναθηναϊκός.

Για να είμαι μάλιστα ειλικρινής μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση που κατάφερε να πάρει έναν τέτοιο παίκτη…» τόνισε αρχικά ο Σίσιτς για τον συμπατριώτη του και πρόσθεσε:

 

«Φοβερά δυνατός και τεχνίτης ξέρει να κινείται με και χωρίς την μπάλα και διαθέτει εξαιρετική σχέση με τα δίχτυα.

Έχει το γκολ και σκοράρει με μεγάλη συχνότητα. Είναι τόσο δυνατός στο σώμα που πολύ δύσκολα τον ρίχνεις στο χορτάρι.

Τον παρακολούθησα live από την εξέδρα στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια που έδωσε η Εθνική Σλοβενίας τον Ιούνιο στην Λιουμπλιάνα κόντρα σε Σουηδία και Σερβία για το Nations League. Είμαι σίγουρος πως ο Σποράρ θα κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό».

- Για τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ που ξόδεψε ο Παναθηναϊκός για την αγορά των δικαιωμάτων του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας:

«Και λίγα είναι τα 3,5 εκατομμύρια για έναν ποδοσφαιριστή τέτοιας αξίας και ποιότητας. Να μου το θυμηθείτε πως ο Σπόραρ θα βγάλει περισσότερα από 15 γκολ με τον Παναθηναϊκό στο ελληνικό πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν και θα κάνει τη μεγάλη διαφορά».


- Για τo focus του Γιοβάνοβιτς και το «πράσινο φως» που άναψε για την απόκτησή του:

«Ο Γιοβάνοβιτς είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Έχω προσωπική εμπειρία από τη μεταξύ μας συνεργασία στον Ηρακλή το 2007. Μελετάει καλά όλους τους παίκτες και θέλει να είναι σίγουρος για το…κούμπωμα τους με το υπόλοιπο σύνολο και την προσφορά τους».

- Για τη συνεργασία του Σπόραρ με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας:

«Για κάποιες συγκυρίες και λεπτομέρειες δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην Σπόρτινγκ και να παραμείνει σε βάθος χρόνου ως μια από τις βασικές επιθετικές μονάδες της. Στην Πορτογαλία έπαιξε σε μια ομάδα με πληθώρα επιλογών και τεράστιο ανταγωνισμό».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω