Στην Τουρκία για συζητήσεις με Ανκαραγκουτσού ο Μακέντα!

Τελικά καπνός υπάρχει στα δημοσιεύματα των Τούρκων και μένει να φανεί αν θα προκύψει… σπίθα μεταγραφής. Ο Φεντερίκο Μακέντα βρίσκεται ήδη στη γειτονική χώρα, με σκοπό να διαπραγματευτεί από κοντά την μετακίνησή του στην Ανκαραγκουτσού. Ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ιταλό επιθετικό.

Από το πρωί ο Μακέντα αναχώρησε από το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Αυστρία, με τελικό προορισμό την Άγκυρα. Θα απουσιάσει δικαιολογημένα λοιπόν απ’ την απογευματινή προπόνηση, όμως αυτό είναι το λιγότερο.

Οι Τούρκοι έχουν εκδηλώσει με επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον τους στον Παναθηναϊκό, γι’ αυτό και δόθηκε η σχετική άδεια στον Ιταλό. Η μεταγραφή προφανώς και δεν έχει «κλείσει», καθώς απομένουν αρκετά στάδια ακόμη. Με πρώτο να συμφωνήσει ο παίκτης με τους Τούρκους.

Προφανώς το ταξίδι του στην Άγκυρα έχει σκοπό πέρα απ’ τις λεπτομέρειες μιας πιθανής συμφωνίας, να δει από κοντά το μέρος όπου υπάρχει πιθανότητα να ζει και να συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα χρόνια. Κι αν ικανοποιηθεί, να προχωρήσει εν συνεχεία το θέμα στο τελικό στάδιο μιας πιθανής συμφωνίας.

Ο Παναθηναϊκός είναι προφανές πως αν ικανοποιηθεί απ’ τους Τούρκους, θα δώσει το «ΟΚ» για τη μεταγραφή του Κίκο στην Αγκαραγκουτσού, ομάδα στην οποία θυμίζουμε θα αγωνίζεται και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης από την ερχόμενη σεζόν.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω