Αποφασισμένος για Βέλεθ ο Παναθηναϊκός, ανοιχτό ακόμη του Γκατσίνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να αποδεχτεί την αστεία πρόταση της Αλ Φατέχ για τον Φραν Βέλεθ, ούτε να υποκύψει στις πιέσεις του ατζέντη του για να γίνει η μεταγραφή. Οι Άραβες πρόσφεραν 200.000 ευρώ, ποσό που ούτε καν μπήκαν στον κόπο να συζητήσουν οι «πράσινοι». Από την άλλη, ακόμη και πριν από την πρόταση της Αλ Φατέχ είχε γίνει η πρώτη κρούση στον Ισπανό στόπερ για την επέκταση του συμβολαίου του και οι συζητήσεις μαζί του θα συνεχιστούν.

Ο Παναθηναϊκός αναγνωρίζει την προσφορά του Βέλεθ και θέλει να τον επιβραβεύσει, αλλά φυσικά δεν πρόκειται να υποκύψει στην εκβιαστική τακτική της Αλ Φατέχ, που προσπαθεί να… ξεμυαλίσει τον παίκτη προσφέροντάς του ένα τεράστιο συμβόλαιο, αλλά και τον ατζέντη του που-προφανώς-θέλει να εισπράξει μια μεγάλη προμήθεια από μια τέτοια πώληση. Στο «τριφύλλι» έχουν ενεργήσει ανάλογα και στο παρελθόν, όταν απέρριψαν προτάσεις που δεν τους κάλυπταν για τον Χατζηγιοβάνη ή τον Μαουρίσιο και είναι σαφές πως συζητούν για πιθανή πώληση μόνο με τους δικούς τους όρους.

Στο μεταξύ, παρά το δημοσίευμα του Kicker πως η Χόφενχαϊμ απέρριψε πρόταση δανεισμού του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης χθες στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Παναθηναϊκός αναμένει τις αποφάσεις της γερμανικής ομάδας για τον Σέρβο χαφ και η υπόθεση παραμένει δύσκολη μεν, αλλά ανοιχτή.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω