Πρώτη προπόνηση της χρονιάς με 21 παίκτες!

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν ξεκίνησε και επίσημα την Τρίτη το απόγευμα. Οι πράσινοι αφού την Δευτέρα υποβλήθηκαν σε τεστ covid  και την Τρίτη το πρωί σε αιματολογικές εξετάσεις πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση.

Θυμίζουμε ότι στις 26 Ιουνίου η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει για το Πήλιο, όπου θα παραμείνει μέχρι την 1η Ιουλίου. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 5 Ιουλίου έως τις 19 Ιουλίου στο Τιρόλ της Αυστρίας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε στη διάθεσή του 21 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους είναι και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα Λοντίγκιν και Γκάνεα. Παράλληλα, στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Καμπετσής  - Σαβιέρ, οι οποίοι επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους, αλλά το πλάνο είναι να βρουν ομάδα και να αποχωρήσουν.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η πρώτη προπόνηση των Κυπελλούχων Ελλάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο «Γεώργιος Καλαφάτης»!

Το παρών έδωσαν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Αϊτόρ, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκάνεα, Καμπετσής, Σαβιέρ.

Άδεια έχουν οι Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Διούδης, Βαγιαννίδης, Σιδεράς.

Το πρόγραμμα είχε διάρκεια σχεδόν μία ώρα και περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Τετάρτη και Πέμπτη έχει προγραμματιστεί ιατρικός και εργομετρικός έλεγχος των ποδοσφαιριστών.»

Δείτε φωτογραφίες:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω