Μόνο μια εβδομάδα διακοπές για Γιοβάνοβιτς και το τιμ του!

Ο Παναθηναϊκός έδωσε το τελευταίο παιχνίδι της φετινής σεζόν στις 21 Μαΐου κόντρα στον ΠΑΟΚ και σήκωσε στον ουρανό του ΟΑΚΑ το τρόπαιο του Κυπέλλου.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» από τη Δευτέρα (23/5) κάνουν χρήση της καλοκαιρινής αδείας τους κι έχουν στη διάθεσή τους κάτι λιγότερο από ένα μήνα προκειμένου να γεμίσουν τις…μπαταρίες τους.

Κι αυτό, δεδομένου πως η πρώτη συγκέντρωση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πηγαίνει για τις 19 ή 20 Ιουνίου.

Ωστόσο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους συνεργάτες του οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές θα είναι εξπρές, ή αλλιώς ολιγοήμερες.

Τι σημαίνει αυτό;

Ο 59χρονος τεχνικός του «τριφυλλιού» και τα μέλη του τεχνικού τιμ θα αποχωρήσουν από την Αθήνα και θα βγουν σε καλοκαιρινή άδεια την Τετάρτη (25/5).

Ωστόσο οι δικές τους ημέρες για αποφόρτιση θα είναι μετρημένες και δεν θα ξεπερνούν την μία μόλις εβδομάδα!

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο ραντεβού του Γιοβάνοβιτς με τους συνεργάτες του είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Κορωπί την Τετάρτη 1 Ιουνίου!

Ο κόουτς των «πρασίνων» θα έχει καθημερινές συναντήσεις με τους βοηθούς του στο γραφείο του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, με τις μεταγραφικές υποθέσεις να έχουν ασφαλώς τη μερίδα του λέοντος (από την στιγμή που το κλαμπ δεν ακολουθεί το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή), συν βεβαίως την καλύτερη οργάνωση της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω