Μακέντα: «Αυτό το τρόπαιο είναι η ανταμοιβή μας για όλες τις δύσκολες στιγμές»

Ο Φεντερίκο Μακέντα μίλησε για την απουσία του από τον τελικό του Κυπέλλου, την πίεση που ένιωθε ο ίδιος και την επιστροφή του Παναθηναϊκού στους τίτλους. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός στη “Sportday”:

Για την αλλαγή του Παναθηναϊκού από τη στιγμή που πήγε ο ίδιος στην ομάδα πριν τέσσερα χρόνια: “Είναι λίγο... τρελό. Όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό το 2018 τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα, αλλά μπορούσες να καταλάβεις στον... αέρα πως κάτι ερχόταν. Δεν ήταν εύκολα αυτά τα τρία πρώτα χρόνια, αλλά όσοι ήταν και βρίσκονται ακόμα και σήμερα στην ομάδα από το διάστημα που βρίσκομαι κι εγώ, απέδειξαν πως σε αυτό το κλαμπ όλα είναι πιθανά. Αυτό το τρόπαιο είναι η ανταμοιβή μας για όλες τις δύσκολες στιγμές”. 

Για το πόσο δύσκολο ήταν να βρίσκεται εκτός τελικού λόγω τιμωρίας: “Όσο δεν μπορείς να φανταστείς... Πολύ δύσκολο το συναίσθημα. Δεν κοιμήθηκα καθόλου τα τρία τελευταία βράδια και μέχρι τον τελικό ήμουν πολύ νευρικός κι αγχωμένος. Γενικά η σεζόν μου είχε τρομερά πάνω-κάτω και στην ψυχολογική διάθεσή μου, με τους τραυματισμούς, την επέμβαση στον αστράγαλο, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε το Κύπελλο. Αυτή η ομάδα και το κλίμα της, όλα τα παιδιά είναι φανταστικά. Το υλικό της είναι εξαιρετικό και την επόμενη σεζόν τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα”. 

...Καλύτερα στον δρόμο για το επόμενο βήμα του Παναθηναϊκού που επιστρέφει; 
“Νομίζω ότι η ομάδα δείχνει πως είναι όντως στον σωστό δρόμο. Ειδικά στα παιχνίδια που δώσαμε στα πλέι οφ, δείξαμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ξανά σπουδαία ομάδα. Όλοι δουλεύουν πολύ σκληρά, ο κόουτς και το επιτελείο του κάνουν εξαιρετική δουλειά”. 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω