Με Μακέντα η αποστολή για ΑΕΚ

Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Τριφυλλιού για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ (8/5/22, 19:30, ΟΑΚΑ). Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γκατσίνοβιτς, Βαγιαννίδης, Αγιούμπ, με τον Σέρβο χαφ να "τρέχει" για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Στην αποστολή των Πρασίνων επιστρέφει ο Φεντερίκο Μακέντα και μένει να φανεί αν θα βρίσκεται και στην τελική 20άδα του Γιοβάνοβιτς. Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν στις 29 Γενάρη με τον Αστέρα, αφού στη συνέχεια τραυματίστηκε, ενώ ταλαιπωρήθηκε κι από μία ίωση. 

Αναλυτικά στην αποστολή βρίσκονται οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.
 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω