Δίλλημα για τη θέση του Γκατσίνοβιτς

Πολλή μπάλα περιείχε το πρόγραμμα προπόνησης της Πέμπτης (05/05) για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ.

Μετά την προθέρμανση και τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης, οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες και έπαιξαν μίνι τουρνουά σε περιορισμένο χώρο.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σχημάτισαν δύο ομάδες και αγωνίστηκαν στο μισό γήπεδο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για μια ακόμα ημέρα οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Αχιλλέας Πούγγουρας, Γιώργος Βαγιαννίδης και Γιασίν Αγιούμπ.

Με τον πρώτο να μένει ως γνωστόν εκτός από το παιχνίδι με την «Ένωση» και τον δεύτερο να δοκιμάζει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς από αύριο.

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς αυτό και αυτή τη στιγμή φαίνεται να έχει ένα δίλημμα για την βασική ενδεκάδα. Αυτό το δίλημμα έχει να κάνει με το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Οι δύο λοιπόν που διεκδικούν τη θέση είναι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και ο Ζοσέ Μαουρίσιο. Ο πρώτος μπορεί να δώσει ενέργεια και ταχύτητα στο τριφύλλι ενώ ο δεύτερος με την εμπειρία του και το σωστό κράτημα της μπάλας μπορεί να βοηθήσει στην σωστή κυκλοφορία της.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω