Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για ποιους;

Το ερώτημα που χρειάζεται απάντηση είναι το αν μπορεί κάποιος νέος επενδυτής να βάλει χρήματα στη συγκεκριμένη αύξηση ή αν μπλοκάρονται και μπορούν μόνο οι ήδη υπάρχοντες μέτοχοι.

Το «παρών» στην Γενική Συνέλευση των μετόχων δεν έδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος εκπροσωπήθηκε κανονικά, όπως και το 99% των μετόχων και το ποσό που προβλέπει η ΑΜΚ φτάνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Το ποσό αναμένεται να καλυφθεί, σε μεγάλο βαθμό από τον πρόεδρο της ΠΑΕ και της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», όπως έχει γίνει και στο παρελθόν και με τα χρήματα αυτά θα καλυφθεί η ζημιά από τον φετινό αποκλεισμό από το Europa League

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω