Προσηλωμένοι στον στόχο τους στον Παναθηναϊκό

Η νέα νίκη επί του Άρη και η άνοδος στην 3η θέση της βαθμολογίας για τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι πράσινοι. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει αήττητη στα πλέι οφ, παρουσιάζει μια αξιοζήλευτη συνέπεια, αλλά ακόμα ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος και τίποτα δεν έχει κατακτηθεί ακόμα.

Με αυτή τη νοοτροπία συνεχίζουν άπαντες στο «τριφύλλι». Δεν επαναπαύονται, παρουσιάζονται συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια και η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να παρουσιάσει και στο επόμενο παιχνίδι ανάλογο πρόσωπο και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που θα το φέρει ακόμα πιο κοντά στο πολυπόθητο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Απών από το ματς της Κυριακής θα είναι ο Γκατσίνοβιτς, η μαγνητική του οποίου έδειξε θλάση πρώτου βαθμού. Ο Σέρβος θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες ειδικό πρόγραμμα και θα κάνει αγώνα δρόμου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα προετοιμάσει την ομάδα του για ένα ακόμη καθοριστικό παιχνίδι και θα καταλήξει μέσα στην εβδομάδα στους εκλεκτούς, αλλά και στον αντικαταστάτη του Γκατσίνοβιτς στη μεσαία γραμμή.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω