Θλάση πρώτου βαθμού ο Βιγιαφάνιες, τρέχει για Ολυμπιακό!

Η μαγνητική του Λούκας Βιγιαφάνερς στον δικέφαλο έδειξε θλάση πρώτπυ βαθμού με τον Αργεντίνο χαφ του Παναθηναϊκού να χάνει δεδομένα το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι φόβοι των ανθρώπων του Παναθηναϊκού σχετικά με τον τραυματισμό του Λούκας Βιγιαφάνες στον δικέφαλο επιβεβαιώθηκαν. Ο Αργεντίνος άσος του «τριφυλλιού» υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνhτική η οποία έδειξε θλάση πρώτου βαθμού.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι «πράσινοι» θα στερηθούν των υπερiσιών του δεδομένα στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή, ενώ ο «Βίγια» θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 17 Απριλίου.

Από σήμερα ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έχει ξεκινήσει την αποθεραπεία του και θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να δώσει το παρών στο «ντέρμπι αιωνίων».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω