Ξεκίνησε τρέξιμο ο Μακέντα, επιστρέφει στις προπονήσεις τέλος Μαρτίου

Ο Φεντερίκο Μακέντα ξεκίνησε τρέξιμο σήμερα, θα κάνει ατομικό για 10 ημέρες, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας κατά τα τέλη Μαρτίου.

Ο Ιταλός στράικερ του Παναθηναϊκού στα μέσα του Φεβρουαρίου υποβλήθηκε σε χειρουργείο στον αστράγαλο. Ο Κίκο Μακέντα αφού ακολούθησε κάποιες θεραπείες στην χώρα του, όπου έκανε και την επέμβαση, επέστρεψε στην Ελλάδα την Κυριακή, προκειμένου να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα. 

Ο Μακέντα σήμερα λοιπόν ξεκίνησε τρέξιμο και αναμένεται να κάνει ατομικό πρόγραμμα για τις επόμενες 10 μέρες. Παράλληλα, είναι εξίσου σημαντικό να τονίσουμε ότι στα τέλη του Μαρτίου πρόκειται να ξεκινήσει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Φυσικά, η ενσωμάτωση του Ιτακού θα είναι σταδιακή και όλα τα δεδομένα θα επανεξετάζονται καθημερινά.

Ο «Κίκο» νιώθει πολύ καλύτερα μετά την επέμβαση, ωστόσο κανείς δεν ξέρει ακόμα το πότε θα μπορέσει να βοηθήσει το τριφύλλι φέτος. Όπως και να έχει το γεγονός ότι ξεκίνησε τρέξιμο είναι κάτι πολύ ενθαρρυντικό.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω