Ο Φεντερίκο Μακέντα χειρουργήθηκε χθες στον αστράγαλο στην Ιταλία, με την αποκατάστασή του να ξεκινάει από αύριο ενώ η επιστροφή του στην δράση υπολογίζεται στους 2 με 2,5 μήνες.
Την πόρτα του χειρουργείο πέρασε ο Φεντερίκο Μακέντα, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο.
Ο Ιταλός σέντερ φορ του τριφυλλιού χειρουργήθηκε στην πατρίδα του, ενώ σήμερα θα βγει από το χειρουργείο και από αύριο θα ξεκινήσει την αποκατάστασή του. Στην χώρα μας αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου δύο εβδομάδες, ενώ η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε 2 με 2,5 μήνες.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ίσως προλάβει τα τελευταία ματς της σεζόν, αλλά ουσιαστικά η αλήθεια είναι ότι τίθεται νοκ άουτ. Το πρόβλημα αυτό ταλαιπωρεί αρκετό καιρό τον Ιταλό και στο πράσινο στρατόπεδο αποφάσισαν να πάνε στη λύση του χειρουργείου, μιας και η συντηρητική αγωγή που ακολούθησε αρχικά δεν τον βοήθησε.

