Νικολογιάννης: «Πιθανό να έχουμε θρίλερ όπως το καλοκαίρι»

Στην… τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού για τον Γενάρη μετά την τελευταία επαφή διοίκησης και Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Έγινε η επαφή προπονητή και διοίκησης, έχουν παρθεί οι αποφάσεις και προχωράνε οι κινήσεις από πλευράς Παναθηναϊκού. Το σκεπτικό του Γιοβάνοβιτς είναι ότι δεν θέλει μέτριους παίκτες, για να υπάρχει ποσότητα. Για τον Παβόν τα είπαμε, κοιτάζει αλλού ο Παναθηναϊκός, θα δούμε την Κυριακή ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να μπω σε ονοματολογία, μόλις μάθουμε την επιλογή θα την πούμε και θα την κρίνουμε με βάση το βιογραφικό του. Θα πάμε πάντως σε ένα θρίλερ ανάλογο με του καλοκαιριού», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στην απουσία του Βιγιαφάνιες στο ματς του «τριφυλλιού» με τον Αστέρα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι, με βάση ποιος ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του Αργεντινού, ο Γιοβάνοβιτς θα βάλει τον Λούντκβιστ, αλλά θα το σκεφτεί πολύ μέχρι να καταλήξει στην τελική του επιλογή.

Ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει τρόπο να πάρει το προβάδισμα νωρίς απέναντι στους Αρκάδες, γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα που του βάζει πάντα δύσκολα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω