Επέστρεψε ο Χατζηγιοβάνης, τελευταία στιγμή κρίνεται για Βόλο

Οι απουσίες για τον Παναθηναϊκό, πολλές. Με ποδοσφαιριστές κομβικούς που ανήκουν στο βασικό rotation της ομάδας. Από σήμερα (7/1) ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετρά μία λιγότερο. Κι αυτό γιατί ο Τάσος Χατζηγιοβάνης επέστρεψε στις προπονήσεις.

Ο Έλληνας εξτρέμ των Πράσινων, τις τελευταίες μέρες δεν προπονούνταν με την ομάδα, όντας ένα απ’ τα προβλήματα για τον Σέρβο τεχνικό. Γι’ αυτό και έμεινε εκτός αποστολής στον πρόσφατο αγώνα με τον Άρη.

Πλέον, ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή. Κάτι που σημαίνει πως είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Βόλο στην πόλη της Θεσσαλίας.

Κάτι τέτοιο δεν είναι σίγουρο πως θα συμβεί. Όπως είναι λογικό, ο Χατζηγιοβάνης έχει επηρεαστεί απ’ τις προπονήσεις που έχασε. Έτσι τελευταία στιγμή θα παρθεί η απόφαση απ’ τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το αν θα τον πάρει μαζί του στην Μαγνησία για το σημαντικό εκτός έδρας ματς.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω