Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει αποφασίσει να δώσει στους παίκτες του Παναθηναϊκού τέσσερις μέρες άδεια στις γιορτές.
Ο Παναθηναϊκός στις 23 του Δεκεμβρίου αντιμετωπίζει τον Βόλο εκτός έδρας στον επαναληπτικό του 2-1 της Λεωφόρου για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.
Στη συνέχεια ξεκινούν οι γιορτές των Χριστουγέννων και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πάρει την απόφαση να δώσει τέσσερις μέρες άδεια (24-28 Δεκεμβρίου) στους ποδοσφαιριστές του. Ο Σέρβος προπονητής δεν ήθελε να τους δώσει παραπάνω μέρες, καθώς ήθελε να μην χαλαρώσουν και να είναι σε καλή κατάσταση ενόψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων της ομάδας την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου. Θυμίζουμε ότι εκείνη την ημέρα οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τον Άρη. Ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς, που ο Παναθηναϊκός δεν θέλει τίποτα λιγότερο από τους τρεις βαθμούς.
Επιπρόσθετα, θα τους δώσει λίγες μέρες, καθώς δεν θέλει κανένας ποδοσφαιριστής του να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας, μιας και ελοχεύει ο κίνδυνος του κορωνοϊού.
Αξίζει να σημειωθεί, η απόφαση αυτή του Γιοβάνοβιτς έρχεται σε άμεση αντίθεση με τον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος είχε δώσει 8 ημέρες άδεια στους ποδοσφαιριστές του στις γιορτές, με αποτέλεσμα αρκετά να ταξιδέψουν, να κολλήσουν κορωνοϊό και η ομάδα πήγε αποδεκατισμένη σε ένα ματς.

