Κρίσιμο δεκαπενθήμερο με must win παιχνίδια!

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός μπαίνει από σήμερα σε ένα δεκαπενθήμερο με εξαιρετικά σημαντικά παιχνίδια τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας. Οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι για νίκες στις επόμενες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από αυτή με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο το ερχόμενο Σάββατο, ενώ ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Τετάρτη 15/12 και το εντός με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή 19 του μήνα. Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός σε αυτούς τους αγώνες: 3Χ3 για να ανέβει η ομάδα βαθμολογικά και να βάλει ένα stop στις απώλειες. Θα ακολουθήσει την Πέμπτη 23/12 η ρεβάνς Κυπέλλου με τον Βόλο στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, εκεί που μετά το 2-1 του πρώτου παιχνιδιού, το τριφύλλι έχει ελαφρύ προβάδισμα, αλλά και δύσκολο έργο για να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού.

«Στροφή» στον Ατρόμητο

Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στην επόμενη υποχρέωση που αφορά το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο. Οι πράσινοι αρχίζουν από σήμερα την προετοιμασία τους, μετά το χθεσινό ρεπό που είχαν. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Χουάνκαρ και τις επόμενες ημέρες θα φανούν τα πλάνα του Σέρβου τόσο για την αντικατάσταση του Ισπανού, όσο και για την υπόλοιπη ενδεκάδα, αφού δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω