Στρέφει την προσοχή στον ΠΑΟΚ με επιστροφή Μακέντα

Ο Φεντερίκο Μακέντα επιστρέφει και μάλιστα απέναντι σε έναν αντίπαλο με τον οποίο έχει χτίσει παράδοση.

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει από σήμερα, επί της ουσίας, την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Οι πράσινοι θέλουν οπωσδήποτε αντίδραση και επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από τις δυο σερί γκέλες στο πρωτάθλημα και φυσικά γνωρίζουν ότι το έργο τους δε θα είναι εύκολο απέναντι στον δικέφαλο του βορρά.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει ένα εξτρά… όπλο στη διάθεσή του. Αναφερόμαστε, φυσικά, στον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος είναι ετοιμοπόλεμος και μένει να δούμε αν ο Σέρβος προπονητής θα τον επιλέξει για τη βασική ενδεκάδα στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Ιταλός άσος δεν έχει αγωνιστεί πολύ φέτος. Ξεκίνησε νωθρά και σημαντικό ρόλο στα λίγα λεπτά συμμετοχής του και στην απουσία του, έχουν παίξει οι ενοχλήσεις στον αστράγαλο που δεν του επέτρεψαν να δίνει το 100% στα παιχνίδια. Συνολικά, ο Μακέντα έχει αγωνιστεί φέτος 90 λεπτά, δίχως να έχει σκοράρει. Το τελευταίο ματς του έμπειρου άσου ήταν αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό όταν συμμετείχε για 26 λεπτά στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη. Έχει, επίσης, παίξει κόντρα σε Βόλο (23 λεπτά), Άρη (9 λεπτά) και ΠΑΣ Γιάννινα (18 λεπτά).

Σκοράρει απέναντι στον ΠΑΟΚ

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στα παιχνίδια τα οποία έχει αγωνιστεί ο Μακέντα απέναντι στον ΠΑΟΚ, θα διαπιστώσει την πολύ καλή παράδοση την οποία έχει ο Ιταλός. Σε 10 ματς ο «Κίκο» έχει βάλει τέσσερα γκολ, ενώ έχει δώσει και μια ασίστ. Είναι, επίσης, αξιοσημείωτο ότι όποτε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής σκοράρει απέναντι στον δικέφαλο του βορρά, το «τριφύλλι» δε χάνει. Με τον Μακέντα να σημειώνει τέρμα στους «ασπρόμαυρους», οι «πράσινοι» μετρούν τρεις νίκες μέσα στην έδρα τους και μια ισοπαλία στην Τούμπα.

Τα τέρματα του Μακέντα κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-2 (3/11/19) – 1 γκολ
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-0 (2/2/20) – 1 γκολ
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1 (14/3/21) – 1 γκολ
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-0 (4/4/21) – 1 γκολ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω