Ο Παναθηναϊκός μας δέχεται επίθεση, αγκαλιάστε την ομάδα!

Ο Παναθηναϊκός μας ανέκαθεν δεχόταν επίθεση από το σύστημα τα καλά χρόνια της παράγκας όντας η ομάδα που έχει πληγωθεί περισσότερη από κάθε άλλη.

Όταν ο Παναθηναϊκός από δικά του λάθη ήταν στα κάτω του και δεν ήταν διεκδικητής μόνο τότε τον άφηναν κάπως αλλά και εκεί τον φόβο τον είχαν. Και πως να μην τον είχαν όταν μιλάνε για ένα γίγαντα; Τον γίγαντα του Ελληνικού αθλητισμού.

Ο Παναθηναϊκός παρά τα δικά του λάθη και τη χρόνια φαγωμάρα μεταξύ μας χτυπήθηκε αλύπητα και μόνο στη σκέψη ότι μπορούσε να διεκδικήσει κάτι. Μέχρι την εμφάνιση του Var μας γλεντούσαν αγωνιστικά όπως και όποτε ήθελαν, ενώ η αδυναμία μας στα κέντρα ελέγχου μας έκανε ευάλωτους σε τιμωρίες που είχαν στόχο να μας διαλύσουν και αγωνιστικά και οικονομικά.

Ο Παναθηναϊκός μας αρχίζει και σηκώνει πάλι κεφάλι σιγά σιγά και αρχίζει να κάνει αυτό που προστάζει η ιστορία του. Άρχισε να διεκδικεί το πρωτάθλημα και αρχίζουν όλοι οι υπόλοιποι νάνοι να τον τρέμουν. Αυτό δείχνει η πρεμούρα τους να τιμωρηθεί η Λεωφόρος με μια ποινή σκάνδαλο για ένα μεμονωμένο περιστατικό που κακώς έγινε αλλά τι να κάνουμε ήταν εκτός χώρου γηπέδου. Μάλιστα υπάρχει και δεδικασμένο παρόλα αυτά η ποινή ήταν προδεδιαγραμμένη από την ώρα της... καταγγελίας.

Το τι θα γίνει στην έφεση και αν θα εκπέσει αυτή η ποινή έκτρωμα θα το δούμε αλλά αυτό που πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε είναι ότι ο Παναθηναϊκός αρχίζει να δέχεται επίθεση ξανά και πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΣ να κάνουμε ένα κύκλο και να προστατέψουμε το καμάρι μας. Η ομάδα μας χρειάζεται δίπλα μας και εκεί οφείλουμε να είμαστε μέχρι να πάρει τον δρόμο της γιατί μετά θα τους πάρει όλους αμπάριζα.

Τη Λεωφόρο δεν την κλείνει κανείς και θα πρέπει να το καταλάβετε πολύ καλά αυτό. Αν δεν πάρετε πίσω την ποινή σκάνδαλο θα είμαστε χιλιάδες εκεί απέξω δίπλα στην ομάδα. Αυτά που ξέρατε τελείωσαν!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω