«Σκάνδαλο πιθανή τιμωρία του Παναθηναϊκού!»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην ξαφνική δίωξη του Παναθηναϊκού τονίζοντας πως προκαλεί απορίες και δεν απέκλεισε πίεση από εξωγενείς παράγοντες.

Την άποψή ότι η πειθαρχική δίωξη που έκανε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας στον Παναθηναϊκό, με κίνδυνο τιμωρίας της Λεωφόρου, δεν προκύπτει από όσα (δεν) συνέβησαν εντός γηπέδου στο ματς με τον Ιωνικό, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Είναι κάτι ξαφνικό, στο γήπεδο δεν έχει γίνει κάτι. Είχε καλή ατμόσφαιρα, ήταν πολύς ο κόσμος, είχα πάει από νωρίς. Το άρθρο μιλάει για είσοδο οπαδών, που δεν υπάρχει, ή για επεισόδια εκτός γηπέδου, που έχει σημασία βέβαια και το που έγιναν. Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό αν συνέβη. Προκαλεί απορίες, δεν έχει γίνει κάτι στο γήπεδο επαναλαμβάνω. Δεν αποκλείεται να υπήρξε και πίεση από εξωγενείς παράγοντες. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, το βάζω στο τραπέζι. Θεωρώ ότι αν τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός πάμε στα όρια του σκανδάλου», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το πιθανότερο είναι το «τριφύλλι» να έχει την ίδια 11άδα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, αφήνοντας ανοιχτό αν θα δούμε τον Βέλεθ στα στόπερ στη θέση ενός εκ των Πούγγουρα-Σάρλια και τον Κώτσιρα αντί του Σάντσες.

Ο Δεσύλλας σημείωσε πως το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι ότι πρέπει να πάει στην Αρκαδία και να πάρει το «διπλό», για να… φτιάξει χαρακτήρα, με την όποια συζήτηση για μεταγραφές/ανανεώσεις να μένει πίσω, πέραν της όποιας προεργασίας έχει γίνει.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω