Χουάνκαρ: «Με ένα διπλό θα... ξεμπλοκάρουμε»

Τα εκτός έδρας ματς παραμένουν «πληγή» για τον Παναθηναϊκό, με τον Χουάνκαρ να εκτιμά πως όταν έρθει η πρώτη νίκη μακριά από τη Λεωφόρο, η ομάδα του θα ξεμπλοκάρει.

Αυτό επισήμανε ο Ισπανός σε συνέντευξή του στη Live Sport, όπου μίλησε επίσης για τις εντός έδρας επιδόσεις της ομάδας του, τον Βιτάλ αλλά και την επίδραση του Γιοβάνοβιτς στο παιχνίδι του.

Αναλυτικά:

«Απ' ό,τι φαίνεται στην έδρα μας, με την συμπαράσταση των οπαδών μας, γινόμαστε πολύ δυνατοί. Εκτός έδρας αντιμετωπίζουμε περισσότερες δυσκολίες, αλλά πρέπει να το αλλάξουμε. Πρέπει να αντιστρέψουμε αυτή την κατάσταση. Έχει μεγάλη σημασία. Κάναμε πριν από δεκαπέντε μέρες το πρώτο βήμα με τον Ολυμπιακό και πρέπει να διατηρήσουμε αυτή την απόδοση. Στο γήπεδό μας, οι οπαδοί είναι ο 12ος παίκτης μας. Βλέπουμε την διαφορά και νιώθουμε την ενέργειά τους.

Ίσως με κρατούσε πίσω η ιδεολογία του προπονητή. Παίζαμε ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Μέναμε συνέχεια στην άμυνα. Σε κάθε παιχνίδι παίζαμε 85-90 λεπτά στην άμυνα. Εγώ δεν είμαι αμυντικός, είμαι φουλ μπακ. Είμαι ένας ακραίος που του αρέσει να επιτίθεται και όχι να μένει χαμηλά. Φέτος μπορείτε να με δείτε να παίζω έτσι.

Πάρα πολύ καλή και παραγωγική η συνεργασία μου με τον Βιτάλ. Είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, είναι σημαντικός για την ομάδα. Από την πρώτη μέρα μας έδωσε πάρα πολλά. Ξέρει μπάλα και συνεργαζόμαστε άψογα. Γενικά έχει ανέβει η ποιότητα του ρόστερ. Η ομάδα είναι πιο ισχυρή και το δείχνει στο γήπεδο.

Το πιστεύω ακράδαντα ότι μία νίκη εκτός έδρας θα αλλάξει τα πράγματα. Με μία νίκη μακριά από την Λεωφόρο θα ξεμπλοκάρουμε. Ξέρουμε ότι είμαστε ισχυροί στην έδρα μας, πρέπει να το πιστέψουμε και στα εκτός έδρας.

Καλό αποτέλεσμα είναι μόνο η νίκη. Αλλά παίξαμε στο ντέρμπι με πολλές απουσίες, χωρίς βασικούς παίκτες και η αντίδρασή μας έχει σημασία. Πρέπει να πατήσουμε πάνω σε αυτή και να βελτιωθούμε».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω