Παλάσιος: «Να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει»

Αποφασισμένος να φτάσει με τον Παναθηναϊκό όπου… πρέπει δήλωσε ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, ενώ τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει βελτίωση και στα εκτός έδρας ματς.

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος αναφέρθηκε στην βελτίωση που έδειξε ο Παναθηναϊκός μετά και τη νίκη επί του Ιωνικού, ενώ εξέφρασε την θέληση να φτάσει μαζί με το «τριφύλλι» εκεί που του αξίζει!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός άσος στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το πρώτο του γκολ με τον Παναθηναϊκό: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Εδώ και πέντε μήνες δεν είχα σκοράρει, ο Καρλίτος μου άφησε το πέναλτι, ελπίζω να έρθουν πολλά περισσότερα γκολ. Είναι αλήθεια ότι προσπαθούμε και παίζουμε κάθε φορά και καλύτερα. Χρειάζεται να παίζουμε έτσι όμως και εκτός έδρας».

Για την προσαρμογή του και την θέση που έπαιξε σήμερα: «Ήμουν ο τελευταίος που ήρθε. Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες, όμως σιγά-σιγά γνώρισα τα πάντα, ήρθε και η οικογένειά μου και βοήθησε. Το μόνο που χρειάζομαι πλέον είναι η καλή προπόνηση για να ανταποκριθώ. Μόνο στην Ιντεπεντιέντε έχω παίξει στην επίθεση, αλλά μου αρέσει πολύ».

Για τους στόχους του: «Αυτό που θέλουμε είναι να φτάσουμε ψηλά τον Παναθηναϊκό και στο Κύπελλο. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει».

 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω