«Ο Ρόκα έσκαβε τον λάκκο του Δώνη»

Ο Τσάβι Ρόκα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, και στο παρασκήνιο της απομάκρυνσης του Γιώργου Δώνη από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και θέλησε να αποτινάξει από πάνω του την οποιαδήποτε ευθύνη. «Πως μπορούσε να μείνει ο Δώνης, από τη στιγμή που δεν μιλούσε με τον Αλαφούζο. Ο Αλαφούζος δεν απαντούσε καν στα τηλέφωνα. Ήταν ένα πρόβλημα μεταξύ τους και ήταν αδύνατο να μείνει στην ομάδα». Αυτό που είπε, βέβαια, ήταν πέρα από πέρα αληθινό, αλλά αποτελούσε μόνο τη μία πλευρά του νομίσματος. Στην άλλη πλευρά, του έσκαβε τον λάκκο. (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ)

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ραντεβού ανάμεσα στη διοίκηση του Παναθηναϊκού και την πλευρά του Τάσου Χατζηγιοβάνη, που θα επανεκκινήσει τις διαπραγματεύσεις γύρω απ΄ το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Οι «πράσινοι» θέλουν να «δέσουν» τον Μυτιληνιό εξτρέμ με νέο συμβόλαιο έως το 2024, προσφέροντάς του – διπλασιασμό των αποδοχών του. Ήτοι από 150.000 ευρώ, να ανεβεί στις 300.000 ευρώ συν τα μπόνους. (SPORTDAY)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω