Και τώρα...νίκη πάση θυσία με Βόλο!

Έκδηλος είναι ο προβληματισμός στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού μετά τις δύο σερί εκτός έδρας ήττες από ΠΑΣ και Άρη με το ίδιο σκορ. Η αρχική αισιοδοξία εξανεμίστηκε μονομιάς μέσα σε 5 ημέρες και τώρα όλοι προσπαθούν να ανασυνταχθούν και να δούνε τι φταίει ενόψει της απαιτητικής συνέχειας

Η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Βόλο ξεκινάει από σήμερα, καθώς την Πέμπτη, όπως ήταν αναμενόμενο, όσοι έπαιξαν με τον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει φανερώσει ακόμη τις σκέψεις του. Είναι φυσιολογικό να σκέφτεται να… ανακατέψει την τράπουλα με σκοπό το «τριφύλλι» να παρουσιάσει καλύτερο και διαφορετικό πρόσωπο.

Στη σημερινή προπόνηση θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα, αλλά το δεδομένο είναι ότι ο Σέρβος τεχνικός δεν πρόκειται να προβεί σε πολλές αλλαγές.

Όπως φαίνεται και σας ενημερώσαμε από χθες, μια κίνηση, η οποία συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες είναι η χρησιμοποίηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στο βασικό σχήμα αντί του Σωκράτη Διούδη. Ο 28χρονος τερματοφύλακας έκανε καλές επεμβάσεις στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα, όταν το αποτέλεσμα ήταν ακόμα ανοιχτό, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με τον ίδιο να κάνει τα λαθάκια του.

Επιπλέον, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που δεν έδειξε απολύτως τίποτα, ο οποίος σε καμία περίπτωση ήταν ο Λούκας Βιγιαφάνιες με τον Ραμόν Λούντκβιστ να επανέρχεται πιθανότατα στο αρχικό σχήμα. Πιθανή είναι επίσης η χρησιμοποίηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος από την αρχή.

Σίγουρα ο Παναθηναϊκός δεν έχει εύκολη αποστολή κόντρα στον πρωτοπόρο και φορμαρισμένο Βόλο αλλά έτσι όπως έχει έρθει η κατάσταση είναι παιχνίδι το οποίο πρέπει πάση θυσία να κερδίσει.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω