Ντράπηκε και η ντροπή, εσείς στο ποδοσφαιρικό τμήμα;

Αλήθεια ένα ίχνος ντροπής για αυτό που παρουσιάζει για τρίτη φορά ο Παναθηναϊκός σε εκκίνηση πρωταθλήματος υπάρχει; Έχετε καταλάβει όλοι μα όλοι σε ποιο σύλλογο ανήκετε; Έχετε καταλάβει όλοι μα όλοι ότι ο κόσμος είναι ένα βήμα από το να σας στείλει στον αγύριστο αν δεν το έχει ήδη κάνει; Έχετε καταλάβει ότι ξενερώσατε για μία ακόμη φορά τον κόσμο που ήρθε να σας δει και να σας δώσει άλλη μία πίστωση χρόνου ενώ δεν δικαιούστε καμία;

Για να μην παρεξηγηθούμε για αυτό το θλιβερό πράγμα που βλέπουμε πάλι από τον μήνα Σεπτέμβριο φταίνε ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Ο Παναθηναϊκός ξεφτυλίστηκε στο προηγούμενο πρωτάθλημα και είχε ένα ρημαδιασμένο δρόμο να διαβεί για να το αλλάξει. Να ξηλώσει όλη την καμμένη γη που υπήρχε και να τα χτίσει όλα από την αρχή. Τι έκανε για αυτό; Άφησε στην ομάδα παικτάκια της σειράς που ξαφνικά φέτος θα γίνονταν κριστιάνο ρονάλντο επειδή ήρθε ο Γιοβάνοβιτς. Παικτάκια λιγόψυχα, άνιωθους, αδιάφορους, χέστες και με νοοτροπία του δεν έγινε και τίποτα.

Τι άλλο έπρεπε να κάνει ο Παναθηναϊκός; Να αλλάξει την εντεκάδα του με παίκτες από το πάνω ράφι που θα κάνουν τη διαφορά. Ποιους έφερε και πότε; Ακόμα και οι πιο ποιοτικές κινήσεις που έγιναν έγιναν τέλος Αυγούστου. Πότε θα προλάβαιναν να δέσουν κύριε Γιοβάνοβιτς; Να λέτε πάλι καλά που διακόπηκε και το πρωτάθλημα. Και τι παίκτες ήρθαν τελικά στον Παναθηναϊκό; Ποιος θα κάνει τη διαφορά από όλους αυτούς; Το τσίρκο της άμυνας δεν το βλέπατε κύριε Γιοβάνοβιτς που βγάλατε προετοιμασία με Βέλεθ και Σιδερά και πήρατε τον Σάρλια; Είσασταν ικανοποιημένος λογικά με το δίδυμο Νέστα-Καναβάρο που είχαμε και είπατε ας πάρω και μια ρεζέρβα.

Στο τέρμα πάλι; Φέραμε υποτίθεται έναν τερματοφύλακα που βγήκε MVP στην Serie B για να παίζει ο Σωκράτης ο Διούδης; Νησάφι πια με το παλικάρι δεν κάνει και δεν αντέχουμε να τον βλέπουμε άλλο βασικό τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού. Στην επίθεση πάλι τι έγινε; Όλοι και όλα κραύγαζαν ότι χρειάζεται επιθετικός και εμείς επειδή είχαμε 3 δεν πήραμε παίκτη. Ακούστε λογική ρε παιδιά όλο το καλοκαίρι ότι θα έρθει επιθετικός μόνο αν φύγει κάποιος από τους υπάρχοντες. Και αν οι υπάρχοντες δηλαδή είναι άχρηστοι και δεν φέρουν πρόταση τι θα γίνει; Και οι τρεις επιθετικοί δεν κάνουν έναν ποιοτικό με τον μόνο που αξίζει τον χρόνο να είναι ο Ιωαννίδης αλλά μέχρι εκεί για την ώρα.

Στα χαφ πάλι τι έγινε; Πως φαντάστηκε δίδυμο με Πέρεθ-Μαουρίσιο; Μα είναι δυνατόν; Ο ένας πιο αργός από τον άλλο είναι. Ένας ταχυδυναμικός παίκτης υπάρχει στο ρόστερ ο Αλεξανδρόπουλος και αυτός έγινε αλλαγή στο ημίχρονο! Δηλαδή αυτά που βλέπουμε χρόνια στον Παναθηναϊκό απλά δεν υπάρχουν. Ο Αϊτόρ από εκεί που ήταν φευγάτος έγινε βασικός και σε λίγο θα επιστρατεύσουμε και τον Αγιούμπ με τον Μπεκ που κάθονται και μας τα μασάνε και όλα αυτά γιατί δεν υπήρξε ένας έρμος άνθρωπος το καλοκαίρι που να ξέρει να ασχολείται με αυτές τις υποθέσεις. Αφήσατε ένα ολόκληρο καλοκαίρι την ομάδα χωρίς μεταγραφές και πήγε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας να παίξει με κομμένους και με παιδιά που θα παίζουν στον Παναθηναϊκό Β΄.

Τα κάνατε όλα μα όλα λάθος και το χειρότερο είναι ότι δεν μαθαίνετε κάθε χρόνο από τα λάθη και κάνετε τα ίδια και χειρότερα. Και είναι δυνατόν να μην πληρώσεις τα λάθη του καλοκαιριού; Πάρε τώρα δυο ντροπιαστικές ήττες με κάτω τα χέρια αφού η ομάδα είχε όλο το παιχνίδι μπροστά της και δεν μπόρεσε καν να βγάλει αντίδραση. Καταλάβετέ το όλοι εκεί μέσα, αν δεν αλλάξετε τη νοοτροπία σε κάθε επίπεδο και αν δεν ξηλώσετε τα πάντα όπως έκανε η ΑΕΚ προκοπή δεν θα δείτε. Φυσικά είναι αυτονόητο ότι πρέπει να πέσει και χρήμα. Για την ώρα κόψτε τα οπίσθιά σας να γυρίσετε την κατάσταση άμεσα γιατί έρχεται και το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.

Υ.Γ Τι γίνεται ρε παιδιά με αυτόν τον Κουρμπέλη; Ακόμα επιστρέφει από τον Δεκέμβριο; Επίσης ο Σέκενφελντ ήταν να γυρίσει Αύγουστο και πάει για Οκτώβρη και βλέπουμε. Απίθανα πράγματα στον πλανήτη του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού...

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω