Σκέφτεται αλλαγές ενόψει Άρη ο Γιοβάνοβιτς

Η επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να εμπιστευτεί στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα την ίδια ενδεκάδα που παρέταξε στην πρεμιέρα επιμένοντας σε παίκτες που δεν είχαν αποδώσει καλά και κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης την πρώτη αγωνιστική, δεν δικαιώθηκε. Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο σχήμα των «πράσινων» για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Άρη στο «Βικελίδης» (20:30).

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Πούγγουρας, Χατζηγιοβάνης και Αλεξανδρόπουλος. Οι δύο πρώτοι ίσως εκτοπίσουν από το βασικό σχήμα τον Σάρλια και τον Αϊτόρ, που δεν έπεισαν στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ο τρίτος είναι πιθανό να προστεθεί στον άξονα και να μείνει εκτός ο Λούντκβιστ, που επίσης δεν βοήθησε πολύ στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο νεαρός μέσος είχε αγωνιστεί στο ίδιο σχήμα με τους Πέρεθ και Μαουρίσιο στο φιλικό με τη Μίλαν (2-1).

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω