Έφτασε ο Παλάσιος!

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού λίγο μετά τις 5:20 το απόγευμα, ενώ φίλοι του τριφυλλιού τον περίμεναν για να τον καλωσορίσουν.

Ο Παλάσιος αναμένεται να περάσει το πρωί από ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πράσινους και έπειτα θα ανακοινωθεί. Αυτή την ώρα κατευθύνεται στο Γεώργιος Καλαφάτης για να γνωρίσει τον προπονητή και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αργεντινός επιθετικός:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα. Όταν με ενημέρωσε ο ατζέντης μου του είπα πως ήθελα να έρθω και θα ήταν ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου.

Έχω δει μερικούς παίκτες που ήρθαν στον Παναθηναϊκό, είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα και θέλω να δώσω τα πάντα και να είμαι σύντομα έτοιμος να βοηθήσω.

Είχα την τύχη να αγωνιστώ σε μεγάλα ντέρμπι. Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και όταν παίζουμε με τον Ολυμπιακό, για να νικήσουμε θα δώσω δύο φορές τον καλύτερο εαυτό μου. Η αλήθεια είναι που από όταν ήμουν στην Αργεντινή μου έρχονταν πολλά ωραία μηνύματα από τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος.

Ξέρω πως ο σκοπός είναι να φέρω τον Παναθηναϊκό στο ψηλότερο επίπεδο, ξέρω πως έχουμε πολλούς παίκτες που είναι ηγέτες και εγώ θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω