Ούφ(ε) φεύγει ο Μπεκ!

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα ο Ούφε Μπεκ από τον Παναθηναϊκό. Ο Δανός ποδοσφαιριστής μετά από δύο χρόνια αποχωρεί από το τριφύλλι, χωρίς να καταφέρει να προσφέρει κάτι ουσιαστικό στην ομάδα.

Ο μάνατζερ του βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να λυθεί η συνεργασία του με τους πράσινους. Ο Δανός ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάρει ένα ποσό ως αποζημίωση, καθώς έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο. Η αλήθεια είναι ότι ο Μπεκ έχει μείνει χαραγμένος στον κόσμο του τριφυλλιού πιο πολύ για τους συνεχόμενους τραυματισμούς του, παρά για τα όσα προσέφερε στην ομάδα.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι παρά την αγωνιστική του απραξία, ο Μπεκ είναι και πάλι τραυματίας και μάλιστα αναμένεται να περάσει και την πόρτα του χειρουργείου. Φυσικά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την αποχώρησή του από το τριφύλλι, καθώς οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει πριν διαπιστωθεί το πρόβλημα που έχει.

Ο Μπεκ αποχωρεί από το τριφύλλι έχοντας πραγματοποιήσει 16 εμφανίσεις συνολικά και έχοντας πετύχει μόλις ένα τέρμα όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω