Στην ΠΑΕ η ονοματοδοσία του γηπέδου

Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός περνά η ονοματοδοσία του νέου γηπέδου στο Βοτανικό. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, ύστερα από διαπραγματεύσεις υπήρξε συμφωνία σε δύο σημεία που σε μεγάλο βαθμό ισχυροποιούν την θέση της ΠΑΕ στο Βοτανικό.

Έτσι, η διοίκηση του Τριφυλλιού έχει μεγάλη προοπτική για επιπλέον έσοδα ικανά να μεγαλώσουν το μέγεθος του Παναθηναϊκού τα επόμενα χρόνια.

Πρόκειται για:

Παράγραφος 4 του άρθρου 45 της νομοθετικής ρύθμισης καλύπτει πλέον νομοθετικά και αποσαφηνίζει την δυνατότητα που έχει ο Παναθηναϊκός να νοικιάσει εμπορικές χρήσεις από το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο από τον δήμο Αθηναίων και την πολιτεία μέσω σύμβασης. Μάλιστα, το ίδιο δικαίωμα δίδεται και για τις συμβάσεις ονοματοδοσίας και άλλων αθλητικών χώρων και εγκαταστάσεων. Έτσι, η ΠΑΕ το εκμεταλλεύεται και διαχειρίζεται η ίδια τις συμβάσεις ονοματοδοσίας των χώρων αυτών.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω