Η ομάδα πάτωσε και έγραψε άλλη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της, ο κόσμος δικαιολογημένα πλέον είναι στα κάγκελα και περιμένει να δει κάτι να αλλάζει προς το καλύτερο.
Μια πρώτη κίνηση που θα δείξει που πάει το πράγμα και θα επιβεβαιώσει και τις διαρροές περί αύξησης μπάτζετ είναι ο προπονητής που θα επιλεγεί.
Να ξαναπούμε ότι ο Παναθηναϊκός και ο Αλαφούζος δεν έχουν περιθώριο λάθους στην επιλογή προπονητή και πρέπει να δώσουν το μεγαλύτερο συμβόλαιο.
Τα πρώτα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ούτε είναι ικανά να εμπνεύσουν τον κόσμο, ούτε να δημιουργήσουν σιγουριά για την επόμενη ημέρα και φυσικά δεν δείχνουν προπονητή του... εκατομμυρίου.
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μην επιλεγεί η καλύτερη δυνατή περίπτωση ειδικά στο σημείο που βρίσκεται η ομάδα.
Αλλάξτε ρότα όσο είναι νωρίς εκεί στη διοίκηση!

