Ούτε μία συγγνώμη από την ΠΑΕ στον κόσμο;

Καλά είναι δεδομένα ότι με αυτά που γίνονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα χρόνια τώρα έχει ντραπεί και η ντροπή η ίδια.

Αλλά περιμέναμε χτες μετά αυτή την ντροπιαστική εμφάνιση και το εξευτελιστικό σκορ για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Ολυμπιακό να βγει μια ανακοίνωση μια δήλωσε ρε αφερφέ από την ΠΑΕ που να δείχνει ότι ντρέπεται και που να θέλει να απολογηθεί στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Έχουν περάσει τόσες ώρες και ακόμα τίποτα. Αλήθεια πόση ώρα θέλει για να γράψεις τη λέξη ΣΥΓΓΝΩΜΗ; Αλλά για να τη ζητήσεις πρέπει να τη νιώθεις και από ότι φαίνεται για όλους στην ΠΑΕ δεν υπάρχει τέτοια ανάγκη.

Θα περάσετε όμως όλοι από το ταμείο γιατί τον κόσμο θα τον ΣΕΒΕΣΤΕ!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω