Ικανοποιημένος ο Ντρεοσί στον Παναθηναϊκό

Ευχαριστημένος είναι ο Πιέρ Ντρεοσί από όσα έχει συναντήσει στον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει η Live Sport, επικαλούμενη πηγές από την πατρίδα του. Ο Γάλλος γενικός διευθυντής απολαμβάνει τη συνεργασία με τον Γιάννη Αλαφούζο, θεωρεί σωστό και με προοπτικές το πρότζεκτ που έχει αναλάβει, ενώ φαίνεται πως ανάμεσά τους υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης.\

Ακόμη είναι ασαφές αν η συνεργασία τους θα συνεχιστεί μετά το τέλος της σεζόν. Το κλίμα πάντως είναι θετικό εκατέρωθεν και η πλευρά της διοίκησης θεωρεί την περίπτωση Ντρεοσί ανεξάρτητη από αυτή του Λάζλο Μπόλονι. Ο Γάλλος με το πλούσιο βιογραφικό στη χώρα του έχει προσωπική σχέση με τον Ρουμάνο τεχνικό και είναι ακόμη άγνωστο αν θα θελήσει να παραμείνει στην Αθήνα αν ο προπονητής δεν παραμείνει στη θέση του για τη νέα περίοδο.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω