Απέρριψε προτάσεις γιατί απλά ήθελε Παναθηναϊκό!

Προ των πυλών το νέο συμβόλαιο του Βασίλη Ξενόπουλου στον Παναθηναϊκό.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία για την κοινή πορεία τους μέχρι το 2023 (το συμβόλαιο που…τρέχει ολοκληρώνεται το καλοκαίρι) κι είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η επέκταση της συνεργασίας τους.

Για την ιστορία αξίζει να σημειωθεί πως το «τριφύλλι» δεν…έπαιζε μόνο του στην υπόθεση Ξενόπουλου, καθώς είχε και «παρέα».

Για τον διεθνή κίπερ με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων, έδειξε ενδιαφέρον η ισπανική Οβιέδο, ένα κλαμπ από την Serie B της Ιταλίας, καθώς και σύλλογοι από Πολωνία και Κύπρο.

Παρά το γεγονός μάλιστα πως κάποια κλαμπ έταζαν υψηλότερο συμβόλαιο στον νεαρό τερματοφύλακα συγκριτικά με την τελική πρόταση του Παναθηναϊκού, η μεγάλη επιθυμία του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει με τους «πράσινους» τον κρατάει (αμετάθετο) στο Κορωπί.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω